Huisstijl & website Gijselman Taxaties

Opdrachtgever: Gijselman Taxaties Kunst & Antiek
Project: Ontwikkeling logo en huisstijl

De case
Met vele jaren aan ervaring en kennis maakte Manon Gijselman de keuze voor haarzelf te beginnen als taxateur van kunst en antiek. Met Gijselman Taxaties biedt zij eigenaren van kostbaarheden een helpende hand bij het beoordelen van de waarde van hun bezittingen. Aan ons de taak om samen met Manon op zoek te gaan naar een eigen visuele identiteit voor Gijselman Taxaties.

Onze aanpak
In samenwerking met Manon hebben wij een eigenzinnige, krachtige huisstijl ontwikkeld. Deze huisstijl is eigentijds, maar sluit ook aan op het klassieke karakter van de kunst- en antiekwereld. Een huisstijl die een persoonlijke en professionele uitstraling waarborgt. Samen zijn we stap voor stap tot een identiteit gekomen die past bij het karakter van Gijselman Taxaties: deskundig, onafhankelijk en transparant.

Het resultaat
Een uniek logo met aansluitende huisstijl waarbij elementen als kleur, typografie, fotografie en vorm samen één geheel vormen. Producten die we hebben uitgewerkt zijn: briefpapier, de ontwikkeling en het design van een website en visitekaartjes.